14/5/17

Dos punts més per l´infantil.

C.N. Sallent 9 - Andorra Taurons Encamp 4
Lliga Catalana Infantil Mixt.

Un altre partit molt seriós en defensa de l´infantil que consolida una segona volta immaculada fins al moment contant tots els seus partits per victòries. La bona defensa ha sumat prou per guanyar el partit tot i els problemes d´atac estàtic on l´equip s´encalla en alguns moments i arribant al final dels partits en millors condicions que els rival.

La superioritat sallentina ha permès que tots els integrants de la plantilla disposessin de molts minuts repartint el temps de joc sense que això fos un problema per poder treure el partit endavant en l´últim partit dels sallentins a casa i a la espera dels dos partits a fora davant Hospitalet i Anglès-Figueres els dos rivals més durs del grup.

L´equip no va semblar sortir al partit prou endollat costant-li molt generar perill i rebent un gol visitant que li feia arribar al final del quart per sota en el marcador. Segon quart millor desprès que J.López esperones als seus pupils i els sallentis donen la volta al partit tot i no fer el seu millor joc amb gols de C.Fàbrega i J.Tapia que feien arribar un per sobre el sallentins.

Tercer quart on tampoc els sallentins van imposar la seva superioritat. Empataven els visitants i H.Vicente tornava a deixar les coses igual amb un parcial final de 1-1 per arribar a l´intercanvi de banquetes i els quarts que havien de definir el partit. El quart període va ser on els sallentins ja van començar a marcar les diferències. De sortida G.Díaz eixamplava la diferencia i els sallentins tancaven la seva porteria fins a l´últim segon del quart on Martina Fdez, rubricava el quart amb un parcial de 2-0 que deixava un acumulat de 5-2 ja molt favorable als sallentins.

El cinquè quart va sentenciar el partit on els sallentins que arriben mot be sempre als finals del partits, fet que demostra la seva bona forma física, fruit dels bons entrenaments de l´equip. Un penal a favor dels visitants retallava la diferencia de sortida i 3 gols sallentins ahir molts repartits, J.Tapia, H.Vicente i L.Ormenisan feien arribar el partit al final del quart amb 8-3. Acabant un partit decidit amb un parcial de 1-1 amb gol local de G.Díaz.
Tres exclusions sallentines per 4 dels andorrans i un penal per cadascun dels dos equips.

Parcials: 0-1, 2-0, 1-1, 2-0, 3-1, 1-1.
C.N. Sallent: Rubén Fdez, D.Sagues, L.Ormenisan (1), G.Trias (1), H.Vicente (2), J.Tapia (2), C.Fàbrega (1), M.Montalà, G.Díaz (2), Roger Fdez., Martina Fdez (1).

Andorra Taurons: R.de Sousa, L.Pugueja, Ll.Pugues (3), V.Serrano, C.Teruel (1), R.de Oliveira (6), D.Obiols, J.Martínez, M.Coca, M.Gómez, L.Torrell, M.Castillo.