7/5/17

El cadet acaba amb derrota.

C.W. Sant Adrià 13 - C.N. Sallent 5
Lliga Catalana Cadet Masculí

Acaba el cadet la competició oficial amb un altre derrota que deixa l´equip quart del grup nomes superant L´Anglès amb 3 victories 1 empat i 4 derrotes  i en la definitiva 26à posició final. No podem dir que sigui una bona posició, conscients això si ,de les moltes dificultats i canvis que ha experimentat l´equip al llarg de aquesta accidentada temporada, però tots esperavem més. Dit això, si acabem contents del rendiment de l´equip ahir, molt minvat per les baixes i que es presentava al partit amb l´equip infantil, amb dos alevins i pocs cadets a la llista de convocats.

Excel-lent actitud, ganes i lluita no van faltar al jove equip sallentí, però les limitacions físiques i tècniques d´aquest jove equip van quedar paleses davant la superioritat local rebent els dos primers parcials 4-0 i 2-0  que ja deixaven el partit sentenciat a la mitja part i arribant al 13-5 final en un partit de tramit pels locals.

Molt minuts pels infantils i pels dos alevins, un bon aprenentatge i una demostració més que amb bona actitud i ganes es poden fer les coses be. Evidentment queda molt per treballar, aquest equip ha de creixer i s´ha de posicionar donant un pas endavant de cara a la temporada vinent, reforçant el paper dels més veterans però a la vegada fent guanyar protagonisme dels que pugen per sota per fer un equip minimament competitiu per aspirar a fer un bon paper la temporada vinent. Molta feina per fer que sens dubte estem segurs que es dura a terme.