21/5/17

El primer quart decisiu pel devenir del partit.

C.N. Sallent 12 - W.Universitat Autònoma 15
Grup de Permanència 1ª Catalana

Intensitat, treball i esforç dels sallentins que al final no van servir per sumar dos puntets que haurien anat molt be als sallentins. Un primer quart dolent i falt de intensitat i concentració que es va saldar amb un 0-5 desfavorable, van marcar la resta del partit tot i que els sallentins van ser capaços d´igualar a finals del segon quart, i on es va estar molt a prop en molts moments del partit , fent tres quarts molt bons i fent el millor registre de la temporada en gols anotats tot i el 0 inicial. Una vegada més la experiència va jugar en contra i quant els sallentins podien tornar a posar el partit ajustat, es fallaven els atacs decisius i aprofitaven els visitants per tornar a posar terra de per mig.

No va ajudar pas la tasca arbitral, les 5 exclusions favorables als sallentins per 14 i 2 penals en contra deixant clar que les decisions van estar marcades per la presencia de noms il-lustres al set universitari. Un altre dada més que recolza aquest fet es preguntar-se com es que un partit amb tantes protestes per un i un altre bàndol va acabar sense targetes?. No es gaire normal.

Els sallentins volien posar les coses difícils al potent equip universitari però res va sortir be, facilitats defensives, equip massa estàtic i es fallaven atacs clars d´un contra porter mentre els visitants anaven sumant gols al seu marcador fins arribar a tenir una clara diferencia al final de quart de 0-5 que apagava la empenta local.

Jordi López aprofita el petit recés del final de quart per esperonar als joves jugadors sallentins que tornen a l´aigua ja amb un to diferent que provoca el primer gol sallentí de S.Cabrera en superioritat i tot i el gol visitant encadena una serie de bones e intenses defenses i comença a retallar diferències primer amb dos gols de A.Estany, 3-6. Nou gol visitant de M. Alcón en errada defensiva i pilota penjada al segon pal en superioritat i tres gols sallentins seguits de A.Noguera, D.Holgado aprofitant una contra i G.Tutusaus que deixaven el marcador en un ajustat 6-7 a 1 minut del final del quart. A Garcia s´encarregava de posar la diferencia a 2 fallant els sallentins l´atac final del quart.

L´equip sortia desprès del descans amb il-lusions renovades, estaven a prop i s´havia superat al segon quart al potent equip visitant. El 6-9 visitant no apagava el set sallentí que continuava lluitant de valent i anava retallant les diferències primer 7-9 de S.Cabrera, desprès 8-10 de A.Noguera i posteriorment 9-11 de S.Cabrera però sempre a la espineta de haver fallat diverses oportunitats de  posar-se a 1 i ajustar encara més el partit. Per postres un penal desprès d´exlusió per no sortir de l´aigua fruit del "desquiciament" d´un jugador sallentí envers de la tasca arbitral propiciava el 9-12 al l´últim segon del quart.

Tot i continuar l´esfroç sallentí intentant apropar el resultat, el waterpolo control dels experts jugadors visitants no va deixar cap oportunitat eixamplant la diferencia a 4 de sortida i tot i el gol de A.Noguera, dos gols més tancaven el partit abans que G.Tutusaus i X.Ramos retallessin la diferencia al 12-15 final.
Ara toca pair la derrota i oblidar-se ràpid, quedant-se amb els 3 quarts extraordinaris i corregint el mal primer quart per el decisiu partit del proper cap de setmana a Girona on passa l´últim tren per la permanència de l´equip.

Arbitratge discutit de M.Bach i R.Perelló que van xiular 14 exclusions i 2 penals als locals per 5 als universitaris. ( 4/5 pels sallentins i 5/14 pels visitants en jugades de superioritat ).

Parcials: 0-5, 6-3, 3-4, 3-3.
C.N. Sallent: J.X. Pallarès, M.Manrique, D.Holgado (1), S.Cabrera (3), X.Ramos (1), A.Estany (2), X.Pelegrín, G.Tutusaus (2), A.Montalà, A.Noguera (3), A.,Holgado, R.Boixader, J.Vila.

W.U.Autònoma: F.Pascual, D.Carrasco (1), B.Casado (2), A.Muñoz, M.Hernández (4), M.Alcón (3), A.García (1), E.Ruiz (2), P.Martínez.