28/5/17

El Sallent dona vida al GEiEG i posa en risc la tercera plaça.

G.E.i.E.G 7 - C.N. Sallent 6
Lliga de Permanència 1à Divisió Catalana

Decepció sallentina, arribava ahir el partit decisiu on els sallentins podien segellar com a mínim la tercera plaça que donava la tranquilitat al set sallenti, Partit tens i amb molts nervis per tots dos bàndols. El sallentins van perdonar molt fent arribar el partit molt ajustat a uns últims minuts de infart on l´enfrontament va caure de la banda gironina, probablement amb una decisió arbitral errònia en un penal que al nostre entendre no ho era,  ratificant la igualtat que ha presidit els 4 enfrontaments de la temporada que han jugat aquests dos equips.

Amb 2-2 el ritme del partit era sallentí que imposava la seva velocitat portant el partit al seu terreny però les moltes errades cara a la porteria rival van anar donant vida als locals, De res va servir la bona actuació del porter sallentí que aturava 2 penals, ja era massa demanar un tercer encara que fos a l´ultim atac però el 2 de 14 en jugades de superioritat les dos o tres errades en llançament sols contra porter i que l´equip va estar molt espès en atac, van condemnar l´equip a patir un altre setmana més i arribar on no es volia arribar, amb la obligatorietat de guanyar mirar que passa a l´altre partit i potser haver de contar els gols.

El Geieg va colpejar primer aprofitant la primera superioritat del partit mantenint-se la resta del quart la forta defensa en totes dos bandes de a piscina i succeint-se les exclusions a un i altre bàndol que no eren aprofitades per cap dels dos equips. Arribava l´últim minut i els sallentins aprofitaven el temps mort de J,López i en superioritat els sallentins movien be la defensa i S.Cabrera aprofitava al primer pal una pilota penjada empatant el partit. Una mala defensa a la última jugada deixava el partit 2-1 al final del quart.

La sortida sallentina posava contra les cordes als gironins que veien con a la primera jugada els sallentins robaven una pilota al mig de la piscina propiciant un contraatac que acabava D.Holgado en 2 metres de reves. Tot i que els sallentins mantenien la pressió i dominaven el partit no aprofitaven les clares oportunitats prenen males decisions en atac que perdonaven als locals arribant al descans del partit amb 2-2 i tot per decidir.

La sortida del tercer quart amb llançament massa sol de E.Verges tornava la ventatja als locals i posteriorment J.Vila atura el primer penal però els sallentins continuaven molt encallats i cap a mig quart Duran posava la diferencia de 2 que faria anar contra corrent al sallentins tot i respondre D.Holgado en el següent atac. Successió de temps morts amb nova errada sallentina i nou gol local en superioritat que tornava a reduir A.Estany en una vaselina inversemblant, 5-4 al final del quart.

Els sallentins tornaven a jugar els 8 minuts restants disposats a donar-ho tot i arribava l´empat de R.Boixader en un bon llançament exterior. Vilalta donava ventatja al gironins i D.Holgado tornava l´empat al partit amb un altre vaselina. J.Vila aturava un altre penal a 3 minuts del final i arribava la tensió a la piscina amb  enfrontaments a l´aigua que portaven la vermella a un jugador local i algunes discussions al public assistent al partit, tensió, molta tensió. En aquest ambient es xiula un tercer penal a favor dels locals que aquesta vegada si transformen i els sallentins tornant a fallar el seu últim atac on es va notar la pressió del partit.

Queda l´últim partit, derbi a Sallent on es imprescindible la victòria i veure que passa al partit Autònoma vs Geieg per no haver de sumar gols a favor i en contra i esperar que els gironins no guanyin a Bellaterra. Masses possibilitats per no pensar en un altre cosa que no sigui guanyar.
Arbitratge de X.Roman o O.Sánchez que van xiular 13 exclusions i 1 vermella als locals per 8 i 3 penals als sallentins. Els Gironins van fer 2 de 8 en superioritats per 2 de 14 dels sallentins.

Parcials: 2-1, 0-1, 3-2, 2-2.
G.E.i.E.G: M.Hernández, E.Sangenis, S.Durán (1), X.Vilalta (1), J.Sala, G.Donzelli, E,Verges (2), I.Llaurado (1), O.Mas, A.Fernández (1), J.Martínez (1), A.Benac.

C.N. Sallent: J.Vila, M.Manrique, D.Holgado (3), S.Cabrera (1), X.Ramos, A.Estany (1), X.Pelegrin, G.Tutusaus, A.Montalà, A.Noguera, A.Holgado, R.Boixader (1).