21/5/17

L´infantil lluita els punts a Hospitalet.

C.N. Hospitalet 9 - C.N. Sallent 5
Lliga Catalana Infantil Mixt

Tot i la derrota l´equip no ha fet un mal partit. La única cosa que es pot reprovar, es que hem sortit tous i ho hem pagat arribant al final del tercer quart amb desavantatge de 4-1. A partir del canvi de camp l´equip ha canviat la cara fent molt millor waterpolo, arribant a posar-nos primer 4-2 fallant una superioritat que ens apropava a 1 i posteriorment 7-5 a falta de 3 minuts. Aquí només ha faltat calma en atac i més contundència per arribar amb opcions al final del partit.

Contents tot i la derrota, l´equip es mostra competitiu i arriba al final de temporada mostrant una clara i continua progressió trencant totes les expectatives del que pensàvem a principi de temporada. Només falta tancar la temporada la setmana vinent a Figueres on esperem veure un bon partit i acabar una bona temporada amb bon peu.

L´equip local marcava el ritme de sortida amb els sallentins massa tous i posant diferencia al marcador que tancava amb dos parcials favorables de 2-0 i 1-0 i amb els sallentins sense trobar la manera de fer mal de cara a la porteria rival, s´imposava la superioritat teòrica dels locals.

Martina Fdez. escorçava diferències al tercer quart i els locals tornaven a deixar la diferencia com estava al final del quart. La reacció sallentina venia desprès de l´intercanvi de banquetes, Martina Fdez reduïa i es desaprofitava la opció de reduir el marcador a la mínima diferencia en un atac en superioritat, aprofitant els locals, les seves oportunitats i fent arribar el partit al final del quart amb 6-2 desprès d´anotar dos gols més.

No es van rendir el sallentins que continuaven intentant reduir la diferencia i F.Raya feia el 6-3 tot i encaixar un altre gol i deixar l´acumulat del partit 7-3 amb l´últim quart per jugar, el partit quasi sentenciat.

J.Tapia i F.Raya donaven emoció al partit amb dos gols seguits que posaven un esperançador 7-5 a 3 minuts del final tot i quedar encara lluny la remuntada. La falta de calma en atac i una mica més de contundencia van evitar que els sallentins poguessin amenaçar la victòria local rebent dos gols més per arribar al final del partit 9-5 però deixant bons moments de waterpolo.
El jutge del partit va xiular 6 exclusions locals per 7 visitants.

Parcials: 2-0, 1-0, 1-1, 2-1, 1-1, 2-2.
C.N. Sallent: Rubén Fdez., D.Saguès, L.Ormenisan, G.Trias, H.Vicente, J.Tapia (1), C.Fàbregas, F.Raya (2), G.Díaz, Roger Fdez., Martina Fdez (2), P.Díaz.